Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ κρεοπωλείο προετοιμαζόμαστε για το Πάσχα, φτιάχνοντας παραδοσιακές πασχαλινές δημιουργίες με μεράκι και αγάπη! Μια από τις πιο διαδεδομένες συνταγές είναι η παραδοσιακή μαγειρίτσα, η οποία είθιστε να είναι το πρώτο πιάτο που τρώμε μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, το βράδυ του Μ. Σαββάτου μετά την Ανάσταση! Το αγαπημένο αυτό πιάτο, μικρών και μεγάλων, μπορείτε να το έχετε στο τραπέζι σας με τον πιο εύκολο τρόπο καθώς χρησιμοποιούμε άριστες πρώτες ύλες, σχολαστικά πλυμένες και κομμένες, συσκευασμένες σε σακουλάκια του 1kg. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι το βράσιμο! Καλή απόλαυση!